Maden bliver grønnere og grønnere

Der er flere grønne restauranter i Tivoli. Nu får en af restauranterne i haven et menukort udelukkende med vegansk-vegetariske retter.

kareburosuramen_edamame_carrotjuice.jpg.jpg

Grøntsagsglade gæster kan nu få udleveret et menukort udelukkende med vegetar- og veganerretter landede det grønne menukort på wagamama-restauranterne i Tivoli og på Frederiksberg. Trenden med at spise mere grønt og mindre kød breder sig. Ifølge Coop Analyse og Dansk Vegetarisk Forening havde 32 procent af danskerne mindst én kødløs dag om ugen i 2018 (28% i 2017).

”Det er meget glædeligt, at der kommer flere retter på menukortet, og at det bliver endnu nemmere at finde dem. Det gavner både vegetarer, veganere og alle dem, der gerne vil spise grønnere,” lyder det fra Dansk Vegetarisk Forening.

Flere grønne restauranter i Tivoli

Wagamama i Tivoli åbnede i 2006 som den første i Danmark. I 2014 åbnede Wagamama en restaurant på Frederiksberg. Det var første gang i Tivolis lange historie, at en Tivoli-restaurant åbnede udenfor Haven. I Tivoli findes der flere muligheder for grøn mad. Bl.a. Det Japanske Tårn og Tivoli Food Hall har en vegansk menu og flere veganske valgmuligheder. Og i Restaurant Gemyse, som er omgivet af en lille have, og hvor man kan spise i drivhuset.

Wagamama har også fokus på madspild...