Green Key på vej i Indien

Green Key styrker sin tilstedeværelse i Asien med lanceringen i Indien.

Green+Key+launch+in+India2.jpg
På World Environment Day (5. juni) lancerede Center for Environmental Education (CEE) implementeringen af ​​Green Key-programmet i Indien.

CEE er en vigtig nonprofitorganisation, der blev oprettet i 1984 som et "center of excellence in environmental education" og anerkendt af ministeriet for miljø, skov og klimaændringer.

Kartikeya V. Sharabhai, direktør for CEE, siger: "Den 5. juni 2018, World Environment Day, lancerede vi Green Key Programmet i Indien. Gastronomiindustrien og turistmyndighederne er i dag mere og mere opmærksomme på deres miljømæssige fodaftryk, og Green Key Programmet giver dem en metode til at nå internationale standarder. Vi vil gennemføre programmet på tværs af Indien gennem vores centrale kontor i Ahmedabad og vores forskellige regionale / projektkontorer over hele landet."

Finn Bolding Thomsen, International Green Key Director, siger: "Vi er derfor glade for, at CEE har besluttet at lancere programmet i Indien gennem sit omfattende netværk, hvilket gør Green Key let tilgængelig for ethvert hotel og turistvirksomhed i Indien. "

Læs nyheden på international side...