Mikkeller vil gøre alle restauranter og hele ølproduktionen CO2-neutral

"Jo mere, vi vokser, des større bliver vores ansvar som organisation for at drive vores forretning på en bæredygtig måde, og det vil vi gerne arbejde henimod. ”, siger Mikkel Borg Bjergsø, CEO i Mikkeller.

Drinking Beer.jpg

Mikkeller har i 2019 etableret et samarbejde med Anthony Myint, grundlæggeren af den amerikanske restaurant Mission Chinese Food. Samarbejdet har indtil videre ledt til åbningen af Vesterbro Chinese Food – et CO2-neutralt spisested på Vesterbro.

I ønsket om at nærme sig det CO2-neutrale niveau, kan restauranterne med fordel drage nytte af følgende målsætninger:

  • Løbende forbedre den daglige drift
  • Indkøbe og sætte råvarer og ingredienser med et lavere CO2-aftryk på menuen
  • Købe CO2 kreditter og indgå i bæredygtige projekter for at kompensere for den resterende udledning.

Læs mere....