Green Key

Hotel & Konference

66 Guldsmeden

Guld

Det Økologiske Spisemærke

Et bohemian hide-away i hjertet af Københavns Montmartre-område.

66 Guldsmeden (tidligere Carlton) åbnede i 2002 som den første af Guldsmeden Hoteller i København. Hotellet har gennemgået en række renoveringer og udvidelser undervejs, og huset har i dag 74 dejlige værelser med Carlton Cantina caféen i sit hjerte.

Med Vesterbros glamour og kærlighed til livet lige udenfor døren, er 66 Guldsmeden et varmt og afsondret fristed, der giver dig præcis det, du har brug for til et perfekt ophold i København.

Kom ind for en drink, en kaffe, a chat eller bare et afslappende øjeblik i deres hyggelige lounge og terrasser.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2017 og del af Guldsmedens gennemgribende bæredygtighedsprogram.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og det er i høj grad fordi byen og omgivelserne har så meget at tilbyde. Fra delikate Michelin-stjerne restauranter til streetfood markeder og hyggelige cafeer i parker og på pladser. København er en grøn og cykelvenlig by, og der er kort vej til enten et grønt område eller vandet.

København var Europas miljøhovedstad, European Green Capital, i 2014. Byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025. Svøm i det rene vand i byens havnebade, bo på et miljøcertificeret hotel, spis økologisk, og udforsk hovedstaden på en af de nye elektriske bycykler.

75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key.

Wonderful Copenhagen har  en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.