Green Key

Hotel & Konference

Aarhus Guldsmeden

Guld

Det Økologiske Spisemærke

Guldsmeden Hotel Aarhus er et lille grønt boutique-hotel, der ligger i byens charmerende Latinerkvarter i hjertet af Aarhus - med romantiske restauranter, historiske bygninger og unikke shoppingfaciliteter.

Med sine kun 27 værelser, alle indrettet i fransk kolonistil, byder det lille hotel på en intim og hjemlig atmosfære. I den skønne, lille gårdhave kan man nyde et glas vin eller en kop økologisk kaffe ovenpå en hektisk arbejdsdag. Hotellet, der er både Ø-mærket, tilbyder en skøn, økologisk morgenbuffet med nøje udvalgte produkter af høj kvalitet. På værelserne finder man hotellets helt egen øko-duftserie.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2017 og del af Guldsmedens gennemgribende bæredygtighedsprogram.

Område

Aarhus

Aarhus er Danmarks næststørste by. Her er der meget at opleve uanset om du er på tur med venner, familien eller kæresten - specielt hvis du er glad for god mad og kultur.

Mange attraktioner i byen ligger i gå afstand og ellers er det hyggeligt at cykle eller tage letbanen.  Det er muligt at få opladet sin elbil på kommunens mere end 100 el-ladestandere.

Omkring Aarhus bugten er der masser af muligheder for at besøge bålpladser, finde løbe-, cykle-, vandre- og rideruter og udendørs træningssteder.

Cirka 60 % af værelserne i Aarhus er miljømærket efter Wakeup Aarhus har modtaget Green Key.