Green Key

Hotel & Konference

Copenhagen GO Hotel

2 af 5 stjerner

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Kun 7 km fra centrum og 3 minutter fra Københavns Lufthavn ligger Copenhagen Go Hotel, som tilbyder lavpris overnatninger til såvel forretningsrejsende, grupper og ferie gæster. Har du brug for et stopover inden flyet afgår er hotellets beliggenhed perfekt. 

Copenhagen Go Hotel har 123 værelser indrettet med moderne faciliteter. Samtlige værelser har bad, toilet, tv, arbejdsbord. Copenhagen Go Hotel tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Herudover har hotellet en lounge og bar samt en selvbetjenings morgenmadsrestaurant med en afslappet atmosfære. 

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2015.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og det er i høj grad fordi byen og omgivelserne har så meget at tilbyde. Fra delikate Michelin-stjerne restauranter til streetfood markeder og hyggelige cafeer i parker og på pladser. København er en grøn og cykelvenlig by, og der er kort vej til enten et grønt område eller vandet.

København var Europas miljøhovedstad, European Green Capital, i 2014. Byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025. Svøm i det rene vand i byens havnebade, bo på et miljøcertificeret hotel, spis økologisk, og udforsk hovedstaden på en af de nye elektriske bycykler.

75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key.

Wonderful Copenhagen har  en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.