Green Key

Hotel & Konference

Hotel Alexandra

3 af 5 stjerner

Så snart du træder ind i Hotel Alexandra i København, kommer du  ind i en magisk tidsboble af udsøgt dansk design og ro. Om aftenen kan du slappe af i lobbyen, vælge en vinylplade fra udvalget eller dykke ned i nogle designbøger fra biblioteket, mens der servereset gratis glas vin - hele tiden omgivet af de fineste danske designermøbler. 

Hvis du ikke er til dansk designkunstner, skal du ikke bekymre dig. Du vil blive hilst velkommen med den seneste udgave af avisen, Alexandra Chronicles. Her kan du læse om dansk mode og Hotel Alexandras fortolkning af konceptet.

Du finder stedet lige rundt om hjørnet af Rådhuspladsen, Latinerkvarteret, det største shoppingområde, Strøget og Tivoli. I nærheden finder du offentlig transport både metro, tog og busser til at tage dig overalt i og omkring København.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 1997.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og det er i høj grad fordi byen og omgivelserne har så meget at tilbyde. Fra delikate Michelin-stjerne restauranter til streetfood markeder og hyggelige cafeer i parker og på pladser. København er en grøn og cykelvenlig by, og der er kort vej til enten et grønt område eller vandet.

København var Europas miljøhovedstad, European Green Capital, i 2014. Byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025. Svøm i det rene vand i byens havnebade, bo på et miljøcertificeret hotel, spis økologisk, og udforsk hovedstaden på en af de nye elektriske bycykler.

75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key.

Wonderful Copenhagen har  en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.