Green Key

Hotel & Konference

Hotel Christian IV

3 af 5 stjerner

Hotellet ligger i den gamle del af København tæt ved Kongens Have, der er en af byens grønne og rolige oaser. Oplev bl.a. Amalienborg Slot, Rosenborg Slot og Nyhavn i en kort gåtur fra hotellet. Hyggeligt, lille hotel med kun 42 værelser, alle med bad, telefon og TV. Der er gratis trådløst Internet på alle værelser og gæste-pc i opholdsstuen. Derudover er der mulighed for parkering i privat parkeringshus samt mulighed for benyttelse af fitnesscenter rundt om hjørnet.

Gratis kaffe, the, kager, juice og frugt hele døgnet. Alle gæster tilbydes hver morgen en lækker morgenbuffet kl.7-10, som er indberegnet i prisen.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2018.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og det er i høj grad fordi byen og omgivelserne har så meget at tilbyde. Fra delikate Michelin-stjerne restauranter til streetfood markeder og hyggelige cafeer i parker og på pladser. København er en grøn og cykelvenlig by, og der er kort vej til enten et grønt område eller vandet.

København var Europas miljøhovedstad, European Green Capital, i 2014. Byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025. Svøm i det rene vand i byens havnebade, bo på et miljøcertificeret hotel, spis økologisk, og udforsk hovedstaden på en af de nye elektriske bycykler.

75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key.

Wonderful Copenhagen har  en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.