Green Key

Hotel & Konference

Hotel Danmark

Guld

Det Økologiske Spisemærke

Med kun 127 skridt til Tivoli, og Strøget lige rundt om hjørnet, bor man yderst centralt på det familieejede Hotel Danmark. Bag hotellet findes den ældste del af København, med hyggelige gader og et væld af restauranter og specialbutikker.

Morgenmadsbuffeten er med over 90% økologiske produkter. På morgenbordet finder du friskbagt brød og croissanter, udvalg af forskellige morgenmadsprodukter, årstidens frugt, friskpressede juicer, sunde smoothies, bobler og specialkaffe og meget mere.

 

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2009 og del af Brøchner Hotels bæredygtighedsindsats.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.