Green Key

Hotel & Konference

Hotel Maritime

3 af 5 stjerner

På Hotel Maritime bor du godt og særdeles centralt. Hotel Maritime er klassificeret som et trestjernet hotel og ligger i en stille gade ved havnefronten, få minutters gang fra Nyhavn, Kongens Nytorv, Strøget og Amalienborg.

Der er 64 lyse og enkelt indrettede værelser, en hyggelig lobby, morgenmadsrestaurant og et stort mødelokale på hotellet.

Metrostation og holdepladser for busser findes lige i nærheden, så du hurtigt kan komme til og fra lufthavnen og Københavns Hovedbanegård. Inden for gåafstand fra hotellet er der masser af spændende seværdigheder, shoppingmuligheder, cafeer og fortræffelige spisesteder for enhver pengepung.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2009. Medlem af FN´s Global Compact siden 2010.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og det er i høj grad fordi byen og omgivelserne har så meget at tilbyde. Fra delikate Michelin-stjerne restauranter til streetfood markeder og hyggelige cafeer i parker og på pladser. København er en grøn og cykelvenlig by, og der er kort vej til enten et grønt område eller vandet.

København var Europas miljøhovedstad, European Green Capital, i 2014. Byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025. Svøm i det rene vand i byens havnebade, bo på et miljøcertificeret hotel, spis økologisk, og udforsk hovedstaden på en af de nye elektriske bycykler.

75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key.

Wonderful Copenhagen har  en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.