Green Key

Hotel & Konference

Landal Rønbjerg

Lige ved siden af Limfjorden med strande, klitter og bugter ligger Landal Rønbjerg. Leg i det store indendørs legeland, dyk ned i det tropiske badeland eller tag på skønne udflugter. 

De aktive gæster kan udfordre sig selv på wakeboard- eller forhindringsbanen. Eller vil I foretrække at tage det lidt roligere? Så kan I spille minigolf eller slappe af i wellness området. Nyd roen og den varme sauna. Lad dig forkæle med manicure eller det tyrkiske dampbad, imens børnene underholder sig selv og bruger timevis på parken.

I det store indendørs legeland er husene bygget af store Lego sten, og børnene kan klatre på klatrevulkanen. Tag en cykel- eller gåtur i området, kig på vilde dyr på øen Livø eller tag på shopping i Aalborg.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2017 og del af Landals miljøprogram.

Område

Aalborg

Aalborg er med 200.000 indbyggere Nordjyllands største by. Aalborg har lagt navn til to vigtige europæiske bæredygtighedsdokumenter: Aalborg Charter fra 1994 og Aalborg Forpligtelserne fra 2004. Aalborg er involveret i Sustainable Cities-kampagnen, som ledes af ICLEI (Local Governments for Sustainability).

Over 50 % af værelserne i Aalborg er miljømærket med Svanen eller Green Key.