Green Key

Hotel & Konference

Manon Les Suites Guldsmeden

5 af 5 stjerner

Guld

Det Økologiske Spisemærke

Dette hotel ligger 1 km fra Københavns Hovedbanegård og byder på økologisk morgenbuffet samt rummelige suiter med fladskærms-tv. Hotellet tilbyder også tagterrasse med tilhørende café samt gratis WiFi.Lejlighederne på Manon Les Suites har himmelseng og tekøkken med køleskab samt te- og kaffefaciliteter. Der er eget badeværelse med økologiske toiletartikler.

Hotellets gæster tilbydes gratis adgang til fitnesscenter og indendørs pool. Manon Les Suites ligger 7 minutters gang fra Vesterport Station og kun 140 m fra et busstoppested. Strøget og Tivoli ligger kun 10 minutters gang fra hotellet. Par er særligt glade for beliggenheden – de har givet den karakteren 8,6.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2017 og del af Guldsmedens gennemgribende bæredygtighedsprogram.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og det er i høj grad fordi byen og omgivelserne har så meget at tilbyde. Fra delikate Michelin-stjerne restauranter til streetfood markeder og hyggelige cafeer i parker og på pladser. København er en grøn og cykelvenlig by, og der er kort vej til enten et grønt område eller vandet.

København var Europas miljøhovedstad, European Green Capital, i 2014. Byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025. Svøm i det rene vand i byens havnebade, bo på et miljøcertificeret hotel, spis økologisk, og udforsk hovedstaden på en af de nye elektriske bycykler.

75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key.

Wonderful Copenhagen har  en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.