Green Key

Hotel & Konference

Montra Hotel Sabro Kro

4 af 5 stjerner

Sabro Kro er et 4-stjernet hotel nær Århus, der tilbyder spændende arrangementer, overnatning og servering i luksuriøse omgivelser. 

På Montra Hotel Sabro Kro fornyes den danske kro-tradition, hvor den afslappede og hyggelige stemning fornyes og moderniseres. Kroen er en af Danmarks kongeligt privilegerede kroer, og historien på stedet går tilbage til 1855. Hovedbygningen kendetegnes af de rustikke vægge, antikviteter og den flotte nye lyse restaurant. 

76 helt nye store værelser og 12 juniorsuiter blev indviet i foråret 2009. Junior-suiterne har spabad og egen terrasse eller balkon.

Maden i den hyggelige restaurant og festlokaler på Montra Hotel Sabro Kro har fokus på lokale leverandører i Østjylland og Midtjylland. I køkkenet syltes, røges, bages, koges og steges af kokke, der sætter en ære i at forædle de gode råvarer til velsmagende mad af høj kvalitet.

Med beliggenhed mellem land og Aarhus by – kun 13 km væk, kombineres kroens rolige atmosfære med storbyens liv og muligheder.

Der er gratis parkering og ladestander til elbiler.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2011.

Område

Aarhus

Aarhus er Danmarks næststørste by. Her er der meget at opleve uanset om du er på tur med venner, familien eller kæresten - specielt hvis du er glad for god mad og kultur.

Mange attraktioner i byen ligger i gå afstand og ellers er det hyggeligt at cykle eller tage letbanen.  Det er muligt at få opladet sin elbil på kommunens mere end 100 el-ladestandere.

Omkring Aarhus bugten er der masser af muligheder for at besøge bålpladser, finde løbe-, cykle-, vandre- og rideruter og udendørs træningssteder.

Cirka 60 % af værelserne i Aarhus er miljømærket efter Wakeup Aarhus har modtaget Green Key.