Green Key

Hotel & Konference

Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

4 af 5 stjerner

Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus ligger bare 500 meter fra hovedbanegården og tæt på mange af byens seværdigheder, som fx Aros kunstmuseum og den idylliske havn.

De 234 nyligt renoverede værelser har masser af betænksomme faciliteter, som fx gratis trådløst højhastighedsinternet, og er indrettet i tre design: New York Mansion, Urban og Natural Cool. De fleksible mødefaciliteter strækker sig over 4.600 kvadratmeter og er ideelle til store arrangementer, blandt andet koncerter. 

Internationale retter serveres hos RAA - Nordic Brasserie & Bar og populær super morgenbuffet hos Restaurant Scenario, mens.fitnesscenteret har personlige trænere og moderne udstyr.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2014 og del af Radissons bæredygtighedsprogram EVERY MOMENT MATTERS.

Område

Aarhus

Aarhus er Danmarks næststørste by. Her er der meget at opleve uanset om du er på tur med venner, familien eller kæresten - specielt hvis du er glad for god mad og kultur.

Mange attraktioner i byen ligger i gå afstand og ellers er det hyggeligt at cykle eller tage letbanen.  Det er muligt at få opladet sin elbil på kommunens mere end 100 el-ladestandere.

Omkring Aarhus bugten er der masser af muligheder for at besøge bålpladser, finde løbe-, cykle-, vandre- og rideruter og udendørs træningssteder.

Cirka 60 % af værelserne i Aarhus er miljømærket efter Wakeup Aarhus har modtaget Green Key.