Green Key

Konference

Roskilde Kongrescenter

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena er et oplagt samlingspunkt for konferencer, messer, fester og events. Den centrale placering gør det let at komme dertil fra alle verdenshjørner. Kongrescentret ligger blot 30 minutter fra Københavns centrum og tæt på motorvej og offentlig transport og kan tilbyde 750 gratis p-pladser lige uden for døren.

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena tilbyder en række arrangementer med koncerter, foredrag, shows og sportsbegivenheder, men huser også konferencer, store firmafester eller messer.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2018.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og det er i høj grad fordi byen og omgivelserne har så meget at tilbyde. Fra delikate Michelin-stjerne restauranter til streetfood markeder og hyggelige cafeer i parker og på pladser. København er en grøn og cykelvenlig by, og der er kort vej til enten et grønt område eller vandet.

København var Europas miljøhovedstad, European Green Capital, i 2014. Byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025. Svøm i det rene vand i byens havnebade, bo på et miljøcertificeret hotel, spis økologisk, og udforsk hovedstaden på en af de nye elektriske bycykler.

75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key.

Wonderful Copenhagen har  en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.