Green Key

Hotel & Konference

Sinatur Gl. Avernæs

Sølv

Det Økologiske Spisemærke

Er du til lys, atmosfære og skøn natur til alle sider? Så er Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference stedet for dit næste hotelophold. De historiske bygninger med en blanding af bindingsværk og pudsede tårne ligger på en naturskøn halvø i det sydfynske mellem Lillebælt og Helnæsbugten, og her forkæles gæsterne med moderne hotelfaciliteter, hyggelig stemning og gastronomiske oplevelser.

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference fungerer som både hotel og konferencecenter, men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med de hyggelige, nærværende og idylliske rammer. 

Der er udsigt til park, skov og ikke mindst strand og vand gør restauranten ikke mindre idyllisk, og der serveres mad i særklasse med fokus på bæredygtighed og med urter og råvarer fra eget drivhus og have.

Sinatur var den første hotelkæde, som fik Green Key og Det Økologiske Spisemærke i bronze, men har nu sølv-mærket, hvilket er din garanti for, at 60-90 % af alle mad- og drikkevarer er økologiske.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 1995, og del af Sinatur-kæden, som er den første hotelkæde i Green Key og som løbende har udvidet deres bæredygtighedsindsats.

Område

Fyn og det sydfynske øhav

Fyn bliver kaldt cykeløen pga. de 1200 km skiltet cykelruter i det smukke og alsidige landskab. Besøg de velbevarede købstæder, de 123 slotte og herregårde og lad dig friste af lokale fødevarer og sublime restauranter – det hele omkranset af et hav fyldt med 100 øer.

Odense er fyldt med smukke parker, romantiske haver og rekreative områder som udendørs fitnesslegepladser. 

På Fyn får du gode råvarer, kød fra glade dyr, lokalt brygget øl og vin, karakteristiske oste og udsøgte specialiteter, der kan nydes på en af de kulinariske ruter eller på en af de hyggelige madmarkeder.

Ud over Odense som er Fyns største by finder du hyggelige byer som Svendborg, Nyborg, Kerteminde, Bogense og Middelfart.