Green Key

Hotel & Konference

Sinatur Hotel Frederiksdal

Sølv

Det Økologiske Spisemærke

Sinatur Hotel Frederiksdal ligger placeret i naturskønne omgivelser ved Lyngby direkte ned til Mølleåen og midt i den smukke natur mellem Furesø og Bagsværd Sø.

Hotellet rummer 60 hyggelige værelser, hvoraf flere har både terrasse og en skøn udsigt over naturen. I restauranten kan du nyde lækre retter baseret på lokale og økologiske råvarer. Kokkene sylter, bager og røger selv og tager sig tid til at fremstille specialiteter helt fra bunden. 

Sinatur var den første hotelkæde, som fik Green Key og Det Økologiske Spisemærke i bronze, men har nu sølv-mærket, hvilket er din garanti for, at 60-90 % af alle mad- og drikkevarer er økologiske.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 1995, og del af Sinatur-kæden, som er den første hotelkæde i Green Key og som løbende har udvidet deres bæredygtighedsindsats.

Område

Nordsjælland

Nordsjælland er velvære og wellness – også når det gælder mad. Derfor finder du et væld af økologiske producenter der leverer direkte til lokale restauranter og cafeer i Nordsjælland. Der er nemlig ikke altid langt fra jord til bord, når man får friske lokale økovarer direkte til køkkenet. På madmarkedet kan man samles omkring langborde med venner og familie og nyde mad fra hele verden, fra boder med forskellige streetfood-koncepter.

Du kan også købe ind i gårdbutikker og høstmarkeder, som altid har friske, bæredygtige og økologiske råvarer.

Lad pedalkraften lede dig ind i landet til skovens dybe, stille ro på rute 105 og 110  til UNESCO-verdensarv og Danmarks femte nationalpark eller hvide sandstrande og imponerende slotte. I Nordsjælland er der mange skove og det er tilladt og gratis at færdes i dem til hest, til fods eller på cykel.