Biodiversitetglavernæs

Øget biodiversitet på Sinatur Gl. Avernæs og Skarrildhus

Stæren har fået eget hotel ved Skarrildhus, mens Biodiversitetsparken på Gl. Avernæs står i fuld flor

På Gl. Avernæs på Sydfyn har Sinatur-hotellet etableret en biodiversitetspark, som nu står i fuld flor og gør en vandring igennem haven eventyrlig og fuld af overraskelser.

Se video om etablering af parken her.

I Midtjylland på Sinatur Skarrildhus har stæren har fået eget hotel. På en solskinsdag i foråret 2021 blev de første stærekasser sat op i Skarrildhus' store have. Der er dog ikke fuldt booket endnu her i den første sæson på stærehotellet, da stæren lige skal finde ud af, at den også kan bo her.

De 24 stærekasser er blevet sat op i samarbejde med skovfogeden og Lions Aaskov, for også at være med til at gøre nytte i parken - forstået på den måde at stæren nyder at spise stankelbenlarver, der er kendt for at ødelægge græsplæner og borebiller, der ødelægger træerne.

 

Sådanne unikke naturoplevelser kan du få på alle Sinaturs hoteller. Alle hoteller er mærket med turismens internationale miljømærke og ligger i naturskønne omgivelser, som hotellet passer godt på. Sinatur finder løsninger, der respekterer naturen og får den til at blomstre.

Som Sinatur skriver: Vi mener, at man sagtens kan arbejde på naturens præmisser og stadig få en fantastisk oplevelse når du besøger vores hoteller.

Læs mere om Sinaturs samfundsambitioner her...