Sinatur.jpg.jpg

Storebælt-hotel vil reducere hotellets madspild med 1 ton pr. år

Fra app'en "Too Good To Go" kan man nu købe overskydende mad fra Sinatur Hotel Storebælts frokostbuffet.

Et stort konferencehotel med mange daglige gæster kræver sin frokostbuffet, forlyder det i en pressemeddelelse. Og selv om man på Sinatur Hotel Storebælt allerede har stort fokus på at minimere madspild, gøres nu en yderligere indsats via Too Good To Go.

"På Storebælt arbejder vi ud fra filosofien om ”less is more” og tænker kvalitet frem for kvantitet. Vi har stort fokus på bæredygtighed og bedre udnyttelse af råvarer, men når der skal laves mad til så mange forskellige mennesker hver dag, er det næsten en umulighed ikke at stå tilbage med rester. Vores gæster skal jo heller ikke føle, at der mangler noget," siger køkkenchef Rasmus Lauritsen.

I stedet for at smide resterne fra frokostbuffeten ud bliver de nu samlet i bokse, der sættes til salg i app’en. Boksene kan bestå af alt lige fra salater og kød/fisk til pålæg og hjemmebagt brød. Det handler ikke om at tjene penge, men om at reducere vores madspild.