Sustainable woman in shower.jpg

Scandic kan spare 200 millioner liter vand

Som det kræves i Green Key, er det en god ide at inddrage medarbejderne i miljøarbejdet. Det har Scandic gjort, og det kom der 400 forslag ud af, hvor et kan spare kæden for 200 millioner liter vand

Gennem vinteren har Scandic via en såkaldt ’bæredygtigheds-hackathon’ opfordret kædens 18.000 medarbejdere til at komme med de næste brugbare bæredygtighedsidéer. Over 200 workshops er blevet holdt på hotellerne, hvilket har resulteret i mere end 400 ideer.

Sluk for vandet ved tandbørstning
Den vindende idé for miljø hedder: turn off the tap (luk for vandhanen)

Scandic kan spare 200 millioner liter vand på år, hvis gæsterne slukker for hanen, når de børster tænder. Det svarer til 1,2 millioner badekar fyldt med vand. Scandic vil nu identificere muligheder for at kommunikere dette til gæsterne.

Læs hele nyheden...