D6BehVDXsAAjIkC (1).png

I 2018 var 41 % af hotelovernatningerne på grønne

I 2018 blev 41 pct. af samtlige hotelovernatninger i Danmark tilbragt på hoteller med Green Key.

I 2018 blev 41 pct. af samtlige hotelovernatninger i Danmark tilbragt på hoteller med et Green Key-certifikat. Green Key er en miljøcertificering, som administreres af hotellernes brancheorganisation, HORESTA, og som gives til virksomheder, der skal leve op til særlige miljøkrav. Certificeringen gælder for et år ad gangen. Det typiske hotel med en Green Key-certificering ligger i København, har en kapacitet på mindst 500 senge og en næsten ligelig fordeling af ferie- og forretningsrejsende. I 2018 var der ifølge HORESTA i alt 126 Green Key-certificerede hoteller i Danmark og Grønland, hvoraf 119 indgik i den månedlige overnatningsstatistik for hoteller i Danmark med mindst 40 senge. Statistikken dækker i alt 556 hoteller.

Læs mere i Danmarks Statistik...