wyndham_hotel_group.jpg

Green Key indgår bæredygtighedssamarbejde med Wyndham Hotels & Resorts

Green Key indgår samarbejde med verdens største hotelfranchisevirksomheds bæredygtighedsindsats i Europa, Mellemøsten, Asien og Afrika. Whyndham har 20 brands i 80 lande og over 9,000 hoteller.

Green Key og Wyndham Hotels & Resorts - verdens største hotelfranchisevirksomhed med over 9.200 hoteller i mere end 80 lande har indgået et nyt samarbejde, der skal hjælpe Wyndhams hoteller i Europa, Mellemøsten, Asien og Afrika (EMEA) med at forbedre deres bæredygtighed og miljømæssig indsats fx ved at tildele hotellerne Green Key .

Samarbejdet vil understøtte Wyndham Hotels & Resorts 'fortsatte bæredygtighedsindsats i EMEA-regionen, herunder initiativer til at bevare naturressourcer, løsninger til at afbøde indvirkningen på klimaændringer gennem linned og håndklæde genbrugsprogrammer, energieffektiv belysning, genanvendelse og vandbeskyttelse. Wyndham Hotels & Resorts undersøger også langsigtede bæredygtighedsmål i overensstemmelse med den nyeste klimavidenskab, herunder tilskyndelse til vedvarende energi, hvor det er muligt.

Wyndham-hoteller i EMEA-regionen vil arbejde tæt sammen med Green Key om at tilslutte sig miljømærkets 3.100 tildelte virksomheder i næsten 60 lande over hele verden.

Finn Bolding Thomsen, Green Key International Director, sagde: ”Vi er meget stolte over at være en officiel samarbejdspartner for Wyndham Hotels & Resorts. Virksomhedens forpligtelse til bæredygtighed matcher stærkt Green Keys ekspertise, og vi ser frem til at støtte dets brede udvalg af hoteller i EMEA med henblik på at videreudvikle deres indsats. ”

Edwin Broers, vicepræsident Central Operations Wyndham Hotels & Resorts EMEA, tilføjede: ”Bæredygtighed og miljøpræstationer er afgørende for Wyndham Hotels & Resorts, og vi er forpligtet til at give vores gæster ophold, der er socialt, etisk og miljømæssige ansvarlige. Mange af vores hoteller i hele EMEA-regionen er involveret i en bred vifte af bæredygtighedsinitiativer, og vi ser frem til at fortsætte dette arbejde i samarbejde med Green Key. ”