Cleaning.jpg

Green Key International indgår aftale med ACT.Global

Radisson Hamborg, Ottilia, Axel Guldsmeden, Herman K og Himmerland Golf & Spa Resort er nogle af de første til at benytte sig af en selv-desinficerende teknologi fra ACT.Global. Nu har Green Key indgået en aftale med det danske firma, der reducerer brugen af giftige kemikalier til rengøring og desinfektion.

Green Key har indgået et samarbejde med det danske firma ACT.Global, der tilbyder en ACT CleanCoat teknologi, der hedder Premium Purity™ - og det består af en coating, der gør overflader selv-desinficerende - og herefter er det muligt at anvende elektrolyseret vand (vand og salt) til den daglige rengøring. På den måde sparer Premium Purity™ vand, skadelig kemi og plastik.

Hovedingrediensen er titandioxid, der også findes i solcreme.

Om Titandioxid

Titandioxid er et naturligt forekommende mineral, der har en lang række anvendelser, væsentligst som hvidt pigment i farver, lakker, plastik og keramik. Det anvendes også som levnedsmiddeltilsætningsstof samt i kosmetik og lægemidler. Miljøstyrelsen skriver, at der ikke er vist sundhedsmæssige effekter efter lang tids arbejdsmiljøeksponering for titandioxid.