2019_11_14_HORESTA_Årsdag_Reportage_0470.jpg

Green Key til Hotel Randers

Hotel Randers har nu fået Green Key og fik overrakt diplom af Green Keys internationale direktør Finn Bolding Thomsen på HORESTA's Årsdag.

”Bæredygtighed er og bliver noget, vi som hotel både vil og skal forholde os aktivt til i dag. Vi er ligesom alle andre brancher nødt til at følge med tiden, og både gæsterne og vi som virksomhed har interesse i at nedbringe vores samlede forbrug til gavn for miljøet”, siger direktør Sven Nørskov Eskildsen.

Hotel Randers har da også oplevet en stor interesse fra både personale og gæster i processen. I dag har mange større offentlige og private organisationer en miljøpolitik, der kræver, at samtlige leverandører lever op til moderne standarder for grøn drift. Det trækker også spor i turismebranchen, hvor man de senere år har arbejdet på at forny miljøcertificeringen Green Key. I dag stilles der endnu højere krav til de virksomheder og organisationer, der vil opnå certificeringen.