innolab-081119.jpg

Trend: Kombinationen af videnskab og mad skaber nye bæredygtige løsninger

Restaurationsbranchen er efterhånden kommet under pres fra gæsterne, der i stigende grad efterspørger bæredygtige alternativer. Men det kan være svært at finde frem til, hvad de mest effektive bæredygtige løsninger kan være. Derfor har Restauranglabbet sat sig for at løse det på sin helt egen måde - ved at kombinere videnskab og mad.

Hvis restauranterhvervet skal hjælpe den bæredygtige udvikling yderligere på vej, kan det være en idé med nye samarbejder.

Den svenske restaurant Restauranglabbet, eller ”restaurantlaboratoriet” som det ville hedde i Danmark, har sat sig for at udvikle nye bæredygtige løsninger, der kan bidrage til at indfri FN’s 17 verdensmål.

Restauranglabbet forsøger at udfordre restaurationsbranchen og skabe innovative løsninger, ved at kombinere videnskabelige undersøgelser, bæredygtighed og mad. Men det skal også være økonomisk bæredygtigt. De vil med den fysiske restaurant omsætte analyser og teorier til praksis i deres restaurant.

Læs mere...