On Beach.jpg

Hvad er danskernes syn på miljøvenlige rejser?

Rejsemagasin og danske rejsearrangører i landsdækkende kampagne om danskernes syn på bæredygtige rejser. Rejsekunder skal give bedste forslag – vinderne kommer på deres egen rejse.

"Det vigtigste er at få gang i debatten om, at bæredygtighed ikke kun drejer sig om CO2, det er meget andet. Turisme er også en kæmpe drivkraft i alt fra at udrydde fattigdom til kulturel udveksling.”

Det siger chefredaktør for rejsemagasinet Vagabond, Christian Adamsen, til STANDBY.dk.

Kampagnen ”Sammen om mere bæredygtige rejser” har deltagelse af ti rejsearrangører, der hver betaler cirka 30.000 kroner for at være med. Til gengæld får de blandt andet adgang til de mange indsamlede data fra de, der stemmer på de mest miljøvenlige rejser.

 Læs hele artiklen...