Green Key

Aarhus Guldsmeden

Guld

Det Økologiske Spisemærke

Guldsmeden Hotel Aarhus er et lille grønt boutique-hotel, der ligger i byens charmerende Latinerkvarter i hjertet af Aarhus - med romantiske restauranter, historiske bygninger og unikke shoppingfaciliteter.

Med sine kun 27 værelser, alle indrettet i fransk kolonistil, byder det lille hotel på en intim og hjemlig atmosfære. I den skønne, lille gårdhave kan man nyde et glas vin eller en kop økologisk kaffe ovenpå en hektisk arbejdsdag. Hotellet, der er både Ø-mærket, tilbyder en skøn, økologisk morgenbuffet med nøje udvalgte produkter af høj kvalitet. På værelserne finder man hotellets helt egen øko-duftserie.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2017 og del af Guldsmedens gennemgribende bæredygtighedsprogram.

Område

Aarhusregionen

Som Danmarks næststørste by er Aarhus midtpunktet for en region med dynamiske og kreative byer, unik natur med en nationalpark samt kunst og kultur i verdensklasse. I regionens byer danner et historisk miljø den smukke ramme om et kreativt og levende byliv med spændende attraktioner, muligheder for shopping og smagsprøver på det danske køkken med friske, lokale råvarer.

Samtidig byder regionen på fantastisk natur så langt øjet rækker: Et 360 kilometer blåt bånd af kyst og strand indrammer et storslået og varieret landskab med søer, åer, skove, bakker og utallige smukke udsigtspunkter. Den fornemme titel som Europæisk Kulturhovedstad i 2017 har betydet, at kulturen i dag står stærkere end nogensinde i Aarhus og Aarhusregionen. Det tiltrækker gæster fra hele verden og placerer Aarhusregionen som den største turistdestination uden for hovedstaden målt på geografi og turismeomsætning.

Cirka 60 % af værelserne i Aarhus er miljømærket efter Wakeup Aarhus har modtaget Green Key.