Hotel Mayfair ligger i centrum af København, kun 5 minutter væk fra Hovedbanegården (450 m) og en kort gåtur fra Rosenborg Slot. Alle byens største attraktioner ligger i gåafstand fra hotellet.

Tag dine sko af og slap af! - De 203 værelser og suiter er udstyret med alle bekvemmeligheder og faciliteter for at gøre dit ophold så behageligt som muligt, herunder overdådige senge, fladskærms-tv med satellitkanaler, kaffe- og tefaciliteter (kun fra standardværelser) og gratis trådløst internet. Alle værelse har eget badeværelse med bruser eller badekar.

Hotel Mayfair ligger fem minutters gang fra Hovedbanegården, så om du tager tog eller taxa fra lufthavnen, bliver du budt velkommen i receptionen 20 minutter senere.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2013.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.