Tag på opdagelse med base på Hotel Skjern. Et absolut 'must see' er den smukke natur i Skjern Enge, der er Danmarks eneste floddelta med et rigt dyre- og planteliv. Rundt om Ringkøbing Fjord venter også fantastiske naturoplevelser. Besøg den hyggelige Bork Havn. Oplev det rå fiskeri-miljø i Hvide Sande. Hop i Vesterhavets vilde bølger ved Søndervig. Og slut rundturen af med en gåtur i Ringkøbings brostensbelagte bymidte.

Som landets yngste købstad gør Skjern sig umage over for byens gæster. Den overskuelige gågade, byens centrale torv ved hotellet og et bredt udvalg af specialbutikker gør det muligt at finde det, du skal bruge. Skjern gemmer på Piet Hein-kunstværket 'Ægget', skiftende kunstudstillinger i Skjern Vindmølle og bronzefiguren af den dvalende, men kampklare Holger Danske. På Hotel Skjern tilbyder vi desuden weekendophold i samarbejde med Stauning Whisky, der er en spændende attraktion.

Skjerns succesfulde herrehold i håndbold har gjort byen kendt på nationalt og internationalt niveau. Holdets hjemmebane, Skjern Bank Arena, ligger i gåafstand af hotellet. I sæsonen er der her rige muligheder for at opleve håndbold i særklasse og mærke suset fra alle de entusiatiske tilskuere.

Sidst, men ikke mindst: Legoland ligger kun omkring 50 km fra Skjern ...