Green Key

Hotel Tiffany

3 af 5 stjerner

Hotel Tiffany er et familieejet hotel med 31 værelser. Hotellet ligger i et roligt kvarter i centrum af København kun 15 min. fra Københavns Lufthavn. Der er gåafstand til Hovedbanegården (Metro åbner september 2019), Strøget og Tivoli. 

Du er tæt på mange af byens seværdigheder, gode butikker, caféer og restauranter. Der leveres morgenmad på værelset. I receptionen er der kaffe, the & isvand. Øl, vand, vin, slik og ekstra Nespresso kaffe kan købes i receptionen.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2012.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og det er i høj grad fordi byen og omgivelserne har så meget at tilbyde. Fra delikate Michelin-stjerne restauranter til streetfood markeder og hyggelige cafeer i parker og på pladser. København er en grøn og cykelvenlig by, og der er kort vej til enten et grønt område eller vandet.

København var Europas miljøhovedstad, European Green Capital, i 2014. Byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025. Svøm i det rene vand i byens havnebade, bo på et miljøcertificeret hotel, spis økologisk, og udforsk hovedstaden på en af de nye elektriske bycykler.

75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key.

Wonderful Copenhagen har  en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.