Konference

Næsseslottet

Velkommen til Næsseslottet - det smukkeste slot nord for København hvor du kan holde møde og arrangementer i idylliske omgivelser.

Med historiske bygninger og unik beliggenhed tager Næsseslottet imod sine gæster lige dér, hvor skoven slutter, den romantiske park begynder og Furesøen glimter i solen – alt sammen blot 20 kilometer fra Rådhuspladsen.

De flotte lokaler danner en elegant ramme om jeres møder og virksomhedsevents - med kapacitet op til 100 personer. Alle mødelokaler er eksklusivt indrettede, og værterne sørger for alt det praktiske og alt det lækre, så I kan koncentrere jer om at få præcis det udbytte af dagen, I ønsker jer. Der kan desuden faciliteres videokonferencer og hybridmøder med teknisk udstyr i topkvalitet.


Særlig miljøindsats

- Der anvendes grøn strøm

-Alle lyskilder er udskiftet til LED samt med lysdæmper

-Fokus på papirspild – alle skærme er forsynet med elektroniske blokke

-Der serveres kun vand på glasflasker

-Der er vandfiltre på alle armaturer

-Genanvendelige minihåndklæder på alle badeværelser (i stedet for engangspapir)

-Rudolph Care sæber og cremer på alle badeværelser (svanemærkede)

-Kaffe og the er fairtrade og/eller økologisk

-Indkøb af råvarer af primært økologiske og årstidsbestemte og lokale leverandører

-Minimalt madspild – alt er portionsanrettet efter dagens antal reservationer i køkkenet

-Selvforsynende af urter og grønt – egne højbede og drivhus

-Inspirerer til møder i naturen - idekatalog til møder i vores uderum

 

Område

Nordsjælland

Nordsjælland er velvære og wellness – også når det gælder mad. Derfor finder du et væld af økologiske producenter der leverer direkte til lokale restauranter og cafeer i Nordsjælland. Der er nemlig ikke altid langt fra jord til bord, når man får friske lokale økovarer direkte til køkkenet. På madmarkedet kan man samles omkring langborde med venner og familie og nyde mad fra hele verden, fra boder med forskellige streetfood-koncepter.

Du kan også købe ind i gårdbutikker og høstmarkeder, som altid har friske, bæredygtige og økologiske råvarer.

Lad pedalkraften lede dig ind i landet til skovens dybe, stille ro på rute 105 og 110  til UNESCO-verdensarv og Danmarks femte nationalpark eller hvide sandstrande og imponerende slotte. I Nordsjælland er der mange skove og det er tilladt og gratis at færdes i dem til hest, til fods eller på cykel.