Green Key

Severin

3 af 5 stjerner

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Centralt i landet – i Middelfart – kun 100 meter fra motorvejens afkørsel 58 finder du Severin Kursuscenter. Nemmere og mere tilgængeligt kan det ikke blive.

150 meter fra vandet, beliggende på en bakketop med skoven som nabo og med panoramaudsigt over Lillebælt og de to broer, kan du læne dig trygt tilbage, nyde den enestående udsigt og overlade resten til os.

Der er 14 undervisningslokaler til mellem 15 og 200 deltagere, 15 grupperum, 76 værelser med udsigt over vand eller skov. Konferencefaciliteter klassificeret med 4 stjerner af HORESTA. Du vil møde et hus, der kan – og har – det meste. Ikke blot 4-stjernede konferencelokaler, men også en stab af ildsjæle med en uhøjtidelig, venlig og professionel stil. 

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2010. Om stedets fokus på bæredygtighed og CSR,

Område

Fyn og det sydfynske øhav

Fyn bliver kaldt cykeløen pga. de 1200 km skiltet cykelruter i det smukke og alsidige landskab. Besøg de velbevarede købstæder, de 123 slotte og herregårde og lad dig friste af lokale fødevarer og sublime restauranter – det hele omkranset af et hav fyldt med 100 øer.

Odense er fyldt med smukke parker, romantiske haver og rekreative områder som udendørs fitnesslegepladser. 

På Fyn får du gode råvarer, kød fra glade dyr, lokalt brygget øl og vin, karakteristiske oste og udsøgte specialiteter, der kan nydes på en af de kulinariske ruter eller på en af de hyggelige madmarkeder.

Ud over Odense som er Fyns største by finder du hyggelige byer som Svendborg, Nyborg, Kerteminde, Bogense og Middelfart.