Green Key

Hotel & Konference

Wittrup Motel

Stay and sleep like in the 50's

På Wittrup Motel får du en helt særlig oplevelse på Danmarks ældste, eksisterende motel, hvor du kører bilen helt hen til indgangen til dit værelse.

Her summer det af Amerika i 50’erne. Flere af værelserne er inspireret af, hvordan her så ud, da amerikanske Sallie Zimmerhackel og danske Oscar Wittrup i 1955 byggede motellet.

I Sallie’s Restaurant & Snack Bar er indholdet på menukortet også med inspiration fra 50’erne. Her får du milkshakes og ”Sallie’s Original Cheeseburger” – det var nemlig her, Danmarks første cheeseburger blev serveret.​

Udover hygge og historie så er her også moderne faciliteter med trådløst internet og tv på værelserne, så du kan overnatte som på et almindeligt hotel, uanset om du er turist eller på arbejdstur.

Motellet er godt til weekend- og miniophold, møder, konferencer, udstillinger og messer, og der bor mange forretningsfolk og håndværkere. Du kan også overnatte på Wittrup Motel, når du er til arrangementer i København eller til en de eftertragtede koncerter på Sallie’s.​​

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2005.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og det er i høj grad fordi byen og omgivelserne har så meget at tilbyde. Fra delikate Michelin-stjerne restauranter til streetfood markeder og hyggelige cafeer i parker og på pladser. København er en grøn og cykelvenlig by, og der er kort vej til enten et grønt område eller vandet.

København var Europas miljøhovedstad, European Green Capital, i 2014. Byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025. Svøm i det rene vand i byens havnebade, bo på et miljøcertificeret hotel, spis økologisk, og udforsk hovedstaden på en af de nye elektriske bycykler.

75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key.

Wonderful Copenhagen har  en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.