Vandrehjem

Aarhus Hostel

I Aarhus forstaden Hasselager finder du Aarhus Hostel, som har været fyldt med liv i over 100 år. Først som fri- og efterskole, derefter som ældrehøjskole og nu som hostel siden 2013. Mange af lokalerne er bevarede så når du overnatter på Aarhus Hostel kan du opleve en helt særlig højskolestemning. Her kan du bo i hyggelige omgivelser med et dejligt grønt område og med gode muligheder for lange gå- og løbeture.

Aarhus Hostel har 37 værelser med op til 4 personer og har enten eget eller fælles badeværelse. Som gæst har man adgang til gratis WI-FI, gratis parkering, opholdsstue med tv og brætspil, gæstekøkken, disc-golf, udendørskøkken, vaskerum, bålplads og gode udearealer til at nyde naturen.

De lokaler, der blev brugt som foredragssal, undervisningslokaler samt spisesal er bevarede, så gæster kan holde fest eller firmaarrangementer og samtidig have mulighed for at overnatte.

Med gode busforbindelser og kun 10 km indtil Aarhus Midtby kan du nemt lade bilen stå og tage bussen ind til byen. Vi har opsat ladestationer til el-biler og er et Green Mobility hotspot, hvilket vil sige gæster kan parkere, lade og hente en green mobility el-bil på gårdspladsen.

Særlig miljøindsats

I juni 2022 blev vi tildelt Green Key.

Område

Aarhusregionen

Som Danmarks næststørste by er Aarhus midtpunktet for en region med dynamiske og kreative byer, unik natur med en nationalpark samt kunst og kultur i verdensklasse. I regionens byer, danner et historisk miljø den smukke ramme om et kreativt og levende byliv med spændende attraktioner, muligheder for shopping og smagsprøver på det danske køkken med friske, lokale råvarer.

Samtidig byder regionen på fantastisk natur så langt øjet rækker: Et 360 kilometer blåt bånd af kyst og strand indrammer et storslået og varieret landskab med søer, åer, skove, bakker og utallige smukke udsigtspunkter. Den fornemme titel som Europæisk Kulturhovedstad i 2017 har betydet, at kulturen i dag står stærkere end nogensinde i Aarhus og Aarhusregionen. Det tiltrækker gæster fra hele verden og placerer Aarhusregionen som den største turistdestination uden for hovedstaden målt på geografi og turismeomsætning.

Cirka 60 % af værelserne i Aarhus er miljømærket efter Wakeup Aarhus har modtaget Green Key.