Vandrehjem

DANHOSTEL Ishøj Strand

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Med gåafstand til museum, lystbådehavn og strandpark bliver du indlogeret på et moderne hostel med værelsestyper op til 6 personer. Der er ikke mere end 17 km til Hovedstaden, som du kan cykle ind til via beskyttede cykelstier.

Danhostel Ishøj Strand tilbyder gratis parkeringsfaciliteter til deres gæster, så lad bilen stå hos os og tag toget til Hovedstaden. Herefter kan du fra gåafstand tage både bus og S-tog ind til København eller hvor du end måtte have lyst til at tage hen.

Særlig miljøindsats

Tildelt Green Key i august 2020.

Danhostel Ishøj Strand har tilsluttet sig kodeks for FN´s verdens-mål. Det betyder bl.a. at de har særlig fokus på uddannelse, ulighed, madspild, klimaindsats, fred og retfærdighed.

Samtidig har hostellet modtaget Det Økologisk Spisemærke i Bronze med 30-60 % økologi. 

 

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.