Green Key

Fredensborg Badehotel

4 af 5 stjerner

Lad dine sanser blive forført af Bornholms smagsindtryk, dufte og lyde på Fredensborg Badehotel. Badehotellet ligger i et naturskønt område på Rønnes sydlige kyst direkte ud til Østersøen og tilbyder en afslappet stemning, med en blanding af klassisk dansk design og bornholmsk kunsthåndværk. Det er mange muligheder for såvel gåture i området ligesom der er løbe/cykelstierne lige udenfor hotellet (cykler kan lejes på hotellet). Som boende gæst kan du opleve Den Bornholmske Diamant Spa (beliggende på søsterhotellet, Hotel Griffen), og få spa oplevelser i nordisk verdensklasse.

Det blå hav glimter foran din balkon på Fredensborg Badehotel, som er et de mest eftertragtede hoteller på Bornholm. I restauranten forkæles du af franske lækkerier med et bornholmsk twist – ex den berømte fiskebuffet. Hotellets vinkælder frister med sjældne vine. Nyd en drink og den fantastiske havudsigt fra hotellets terrasse. Sov godt i de lækre nyrenoverede (2018) suiter og værelser. Vågn op til havudsigt. Spring i vandet fra hotellets private badebro. Glæd dig til et moderne badehotel indrettet i en ny nordisk stil.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2013.

Område

Bornholm

Gå på opdagelse i det bornholmske madlandskab – et fyrtårn indenfor bæredygtige fødevarer. I 2010 blev Bornholm udnævnt som Danmarks første Fairtrade Ø og der er mange forskellige fairtrade produkter i øens butikker, restauranterne og cafeerne.

”Bright Green Island” - på Bornholm vil de i 2035 være et bæredygtigt og klimavenligt ø-samfund, fordi de tror på, at en holdbar fremtid for deres ø, handler om klogt og bæredygtigt at udnytte og værne om de fælles ressourcer.

Friluftsliv og outdoorturisme er der gode muligheder for i den biodiverse natur, med de mange cykle- og vandrestier, samt nyde stranden med klitterne lige om hjørnet.

Der er 4 Green Key hoteller på Bornholm. 3 i Rønne og et i Svaneke.