Hotel Alexandra

3 af 5 stjerner

Så snart du træder ind i Hotel Alexandra i København, kommer du  ind i en magisk tidsboble af udsøgt dansk design og ro. Om aftenen kan du slappe af i lobbyen, vælge en vinylplade fra udvalget eller dykke ned i nogle designbøger fra biblioteket, mens der servereset gratis glas vin - hele tiden omgivet af de fineste danske designermøbler. 

Hvis du ikke er til dansk designkunstner, skal du ikke bekymre dig. Du vil blive hilst velkommen med den seneste udgave af avisen, Alexandra Chronicles. Her kan du læse om dansk mode og Hotel Alexandras fortolkning af konceptet.

Du finder stedet lige rundt om hjørnet af Rådhuspladsen, Latinerkvarteret, det største shoppingområde, Strøget og Tivoli. I nærheden finder du offentlig transport både metro, tog og busser til at tage dig overalt i og omkring København.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 1997.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.