Hotel Christian IV

3 af 5 stjerner

Hotellet ligger i den gamle del af København tæt ved Kongens Have, der er en af byens grønne og rolige oaser. Oplev bl.a. Amalienborg Slot, Rosenborg Slot og Nyhavn i en kort gåtur fra hotellet. Hyggeligt, lille hotel med kun 42 værelser, alle med bad, telefon og TV. Der er gratis trådløst Internet på alle værelser og gæste-pc i opholdsstuen. Derudover er der mulighed for parkering i privat parkeringshus samt mulighed for benyttelse af fitnesscenter rundt om hjørnet.

Gratis kaffe, the, kager, juice og frugt hele døgnet. Alle gæster tilbydes hver morgen en lækker morgenbuffet kl.7-10, som er indberegnet i prisen.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2018.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.