Hotel Fjordgaarden

4 af 5 stjerner

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Fjordgaarden er en velfortjent dosis RO midt i hverdagens vildskab. Omgivet og inspireret af vestjysk natur, vand og vind tilbyder vi en af Danmarks bredeste kurbadspaletter og en solid gastronomisk oplevelse.

Fjordgaarden er et Kurbad, Hotel & Konference, der ligger i orkanens øje – det rolige sted.

Fjordgaarden er et klassisk 4-stjernet hotel med helt nyt kurbad, der ligger få minutter fra Ringkøbing Fjord og en lille køretur fra Vesterhavet. Ringkøbing by, en af Danmarks ældste og hyggeligste købsstadsbyer, oser af charme og hygge, og byder dig velkommen med de røde tegltage.

Kurbad Fjordgaarden er hotellets nye spa og wellnessunivers, der ligger ud til Ringkøbing Fjor og midt i den vestjyske natur. Du kan nyde varmen fra en af de mange saunaer og følelsen af vandet omkring dig i en af de forskellige bassiner. Hør og mærk vinden mens du sidder og nyder vores 36 grades varme Fjordbassin på taget, med udsigt ud i den vestjyske natur. Tag dig tid til ro og drøm dig langt væk.

Fjordgaarden ligger et stenkast fra Ringkøbing Fjord og danner de perfekter rammer til et afslappet ophold i den vestjyske natur. Der er masser af mulighed for fritidsaktiviteter eller naturoplevelser lige uden for døren. Du kan opleve naturens vilde kræfter i Naturkraft eller besøge områdets levende museer og se de store bunkere fra 2. Verdenskrig ved kysten. Du kan ligeledes windsurfe på fjorden, cykle en hyggelig tur eller gå langs vandet ved Søndervig.

Særlig miljøindsats

Bæredygtighed, der blandt andet er fokus på – I kan læse mere her - https://www.hotelfjordgaarden.dk/hotel-fjordgaarden/miljoe-og-energi

Bæredygtighed er en af Fjordgaardens værdier. Derfor er der et stort fokus på miljø og bæredygtighed. Der er fokus på forbruget af ressourcer, herunder energi, vand, plast og papir, og der er implementeret besparende systemer og processer i det omfang, det er muligt. Vi minimerer og reducerer affald og gør brug af affaldssorteringsordninger.

På Fjordgaarden bliver der kun gjort brug af rengøringsprodukter, der belaster miljøet mindst muligt, og der er udskiftet til LED på alle værelser og fælles arealer, hvor det er muligt. Derudover gør vi brug af bestemte procedurer for print og papirspild, samt brug af lokalt miljøcertificeret trykkeri til alt fysisk materiale.

Område

Vestjylland

I den vestlige del af Jylland er der det brusende Vesterhav og strande så langt øjet rækker. Her kan du opleve bondegårde og komme tæt på naturen og dyrene, og besøge gårdbutikkerne, hvor du kan købe de lokale fødevarer af høj kvalitet lavet på økologiske råvarer.

Her ligger også Nationalpark Thy og Klitmøller, som er kaldet Cold Hawaii.

Tag med på sæl-, rav- og østers safari, hvor guider fortæller om naturen og dyrelivet. Gå en tur gennem en af de smukke og spændende naturhaver og parker med pladser til at nyde stilheden og evt. medbragt mad.

Hvis du planlægger events og ønsker at deltage i messer er Herning det oplagte valg i nord og Esbjerg i syd.