Hotel LEGOLAND

4 af 5 stjerner

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Hotel LEGOLAND®️

Hotel LEGOLAND®️

 På det 4-stjernede Hotel LEGOLAND®️ kan du blande forretning med fornøjelse, når du tjekker ind på et LEGO®️ tematiseret værelse med LEGOLAND®️ lige i baghaven. Her får du alternative rammer til din forretningsrejse eller dit medarbejderarrangement med mulighed for teambuildings, konferencer, møder og selskaber med 25 fleksible konferencelokaler, 2 store auditorier og et multihus på 1800 m2. Her kan du også besøge vores fitnesscenter og sauna, når det er tid til et afbræk, eller gå på opdagelse i vores Hotel Shop, hvor du kan finde LEGO®️ æsker og merchandise. Er du til en smagsoplevelse udover det sædvanlige, kan du få sæsonbetonede retter både som menu og a la carte i vores Panorama Restaurant. 

På Hotel LEGOLAND®️ kan du bo på LEGO®️ tematiserede værelser, f.eks. LEGO®️ NINJAGO®️ værelse eller LEGO®️ MOVIE™️ værelse for op til 4 personer, kingdom værelse for op til 6 personer eller på et businessværelse for op til 2 personer.


Særlig miljøindsats

Tildelt Green Key i december 2021. Det betyder bl.a., at vi har særligt fokus på økologi, reduktion af madspild og reduktion af vores energiforbrug