Ibsens Hotel

Sølv

Det Økologiske Spisemærke

I det charmerende Nansensgadekvarter i Københavns centrum, kun 5 minutters gang fra Torvehallerne og Nørreport, finder du Ibsens Hotel: Et boutique hotel med en ’homey’ atmosfære. Det er som om Nansensgade har sin helt egen sjæl. Her er højt til loftet. Her er rummeligt. Her er ungt og her er gammelt. Her er afslappet. Her er rart. Her er mangfoldigt. Og denne atmosfære er Ibsens Hotel meget inspirerede af.

Hotellet byder dig velkommen i lobbyen med café, stue og reception, hvor der er indrettet med kunst fra lokale og internationale kunstnere.

På Ibsens tilbydes en morgenbuffet, der er inspireret af det Ny Nordiske Køkken og sammensat efter  principperne: årstidernes skiften, friskhed, bæredygtighed, lokale råvarer og ‘less is more’.

Særlig miljøindsats

Green Key since 2009 og del af Arthur Hotels fokus på 5 af FN´s Verdensmål.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.