Green Key

Hotel & Konference

Imperial Hotel

4 af 5 stjerner

Imperial Hotel er et stilfuldt 4-stjernet hotel, der med det ypperste af klassisk design og moderne arkitektur danner en atmosfærefyldt ramme om besøget i København.Med hotellets unikke beliggenhed tæt på Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget er du altid i centrum af byens begivenheder.Hotellet har 304 værelser og gratis internetadgang for hotellets gæster.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2008 og del af Arp Hansen samlede miljøindsats.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og det er i høj grad fordi byen og omgivelserne har så meget at tilbyde. Fra delikate Michelin-stjerne restauranter til streetfood markeder og hyggelige cafeer i parker og på pladser. København er en grøn og cykelvenlig by, og der er kort vej til enten et grønt område eller vandet.

København var Europas miljøhovedstad, European Green Capital, i 2014. Byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025. Svøm i det rene vand i byens havnebade, bo på et miljøcertificeret hotel, spis økologisk, og udforsk hovedstaden på en af de nye elektriske bycykler.

75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key.

Wonderful Copenhagen har  en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.