Kaløvig Center

Sølv

Det Økologiske Spisemærke

KALØVIG Center er et lille kursuscenter beliggende ved Følle Strand lidt nord for Århus. Huset er oprindeligt opført som badehotel for mere end 100 år siden, og i dag danner stedet rammen om møder, konferencer, fester, uddannelser, refugieophold og feriebesøg. Kunderne er en bred vifte af store og små, private og offentlige virksomheder, privatpersoner og udenlandske gæster.

God mad fylder rigtig meget på Kaløvig – helt bogstaveligt! Både gæster og medarbejdere kredser om køkkenet, når maverne knurrer – og det er ikke så mærkeligt, for her bliver braset og bagt fra morgen til aften. Der lægges vægt på, at der er masser af godt grønt, salater og hjemmebagt brød – og en god steg til de rigtig sultne.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2017.

Område

Østjylland

Østjylland tilbyder dig en fantastisk kombination af frugtbart landskab, ekspansive skove, sandstrande og travle storbyer.

Det grønne og kuperede landskab i regionen blev dannet af gletsjeren i den sidste istid. Dale, kløfter og dybe fjorde blev alle udskåret af smeltevand.

Du vil opdage, at Østjylland er let tilgængeligt og fuld af varierede udendørs oplevelser. Det er også hjemsted for Danmarks dynamiske anden by, Århus, Mols Bjerge på Djursland, Samsø og Vejle.

Men du finder også Søhøjlandet med Silkeborg og Skanderborgs søer og skove samt Legoland i Billund.