Feriecenter

Landal Søhøjlandet

Landal Søhøjlandet ligger midt i Gjern Bakker, omringet af skove, bakker og søer i Silkeborg.

Hos Landal Søhøjlandet får du egen feriebolig midt i naturen ved skov og sø. Indendørs aktiviteter som sportshal, kreativt værksted og klatrevæg og udendørs aktiviteter som legeplads, hoppepude, forhindringsbane, minigolf og bueskydning. Der er massere af stier til cykling og vandring og en ny restaurant og butik med lokale råvarer. Søhøjlandet Golfklub ligger lige i nærheden. 

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2018 og del af Landals miljøprogram.

Område

Sydjylland

Sønderjylland er en historisk spændende region med mange kulturelle og historiske steder og UNESCO Verdens naturarv – Vadehavet, lige ude for døren.

Her finder du Danmarks største økologiske spisekammer og du kan sætter tænderne i det søde sønderjyske kaffebord og smage på det spændende fusionskøkken.

Turen går gennem hyggelige købstæder med gamle bykerner og en rig maritim kystlinje eller gå en tur på Genarmstien, Hærvejen eller Caminoen. Køb et minde med hjem fra en af gårdbutikkerne eller stalddørsbutikkerne. 

Søhøjlandet er paradis for alle naturelskere. Det bakkede landskab med frodige skove og dybe, blå søer byder på et væld af oplevelser for alle, der nyder at have højt til loftet. Du finder Silkeborg Søerne, som har flotte vandreture rundt om søerne og på vandet kan du sejle med en rigtig hjuldamper - Hjejlen eller fx tage på kanotur. Vil du højt til vejrs så besøg Himmelbjerget for imponerende udsigt over hele Søhøjlandet.

Søhøjlandet byder dog også på både kultur, historie og shopping ved et besøg til byen Silkeborg. Her kan du forbinde dine oplevelser med det bakkede landskab ude i naturen med egnens egen historie fra istid til nutid og fx opleve Tollundmanden – et moselig som blev fundet yderst velbevaret i en mose i Søhøjlandet.