Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg

4 af 5 stjerner

Radisson Blu Limfjord Hotel i Aalborg ligger tæt på lufthavnen og i midten af byen og er din indgang til alle eventyrerne i det nordlige Danmark.

Hotellet er kun 6 kilometer fra Aalborg Lufthavn og 750 m fra den nærmeste togstation, så du bruger mindre tid på at være på gennemrejse og mere tid på at være på sightseeing, slappe af og pleje kroppen, når du besøger Aalborg.

Hotellet råder over 9 funktionelle mødelokaler med plads til op til 220 personer samt 188 smukt indrettede værelser og fitnesscenter. Casino Aalborg ligger i samme bygning som hotellet

Brasserie på hotellet tilbyder lækre tapas, bøffer og salater. Du kan slappe helt af i vores bar og lounge, hvor du kan nyde et glas vin, mens du lytter til den smukke lyd af levende klavermusik.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2016 og del af Radissons bæredygtighedsprogram EVERY MOMENT MATTERS.

Område

Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerde største by med en befolkning på over 200.000 beboer. I de seneste år har Aalborg gennemgået en forandring og udviklet sig fra at være en industriby, til en oase af arkitektur, spændende gastronomi og hyggelig storbystemning.

Aalborg har lagt navn til to vigtige europæiske bæredygtighedsdokumenter: Aalborg Charter fra 1994 og Aalborg Forpligtelserne fra 2004. Aalborg er involveret i Sustainable Cities-kampagnen, som ledes af ICLEI (Local Governments for Sustainability).

Omkring 50 % af værelserne i Aalborg er miljømærket med Svanen eller Green Key.