Konference

Roskilde Kongrescenter

ROSKILDE KONGRESCENTER fungerer som region Sjællands største musikhus, konference- og messecenter med mere end 600.000 besøgende årligt. Kongrescentret ligger blot 30 minutter fra Københavns centrum og tæt på motorvej og offentlig transport.


Med mere end 13.500 fleksible m2 og over 750 gratis parkeringspladser har vi både plads, faciliteter og knowhow til alt fra det lille møde til den helt store konference eller messe.


Hos os finder I gode og trygge rammer for konferencer, store firmafester eller messer, men vi huser også koncerter, foredrag, shows og sportsbegivenheder.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2018.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.