Tivoli Hotel & Congress Center

4 af 5 stjerner

Tivoli Hotel & Congress CenterHotellet er designet af arkitekt Kim Utzon og er skabt gennem et tæt samarbejde mellem Arp-Hansen Hotel Group og Tivoli.

Tivoli Hotel & Congress Center tilbyder luksuriøse faciliteter for både forretningsrejsende og feriegæster, inkl. Concierge Service, Express Check Out Service, stor indendørs swimmingpool & sauna, fitness center samt business center.

På Tivoli Hotel & Congress Center har gæsterne mulighed for at spise på nogle af byens bedste restauranter uden at skulle forlade hotellet. Hotellet lægger nemlig hus til følgende populære restauranter: Tivoli Brasserie, Sticks’n’Sushi Skybar, MASH Penthouse, Tivoli Lobbybar samt Tivoli View på 11. etage, hvor Executive Breakfast serveres dagligt for gæster i Executive værelser og Suiter.

Med en helt unik beliggenhed i København ligger Tivoli Hotel & Congress Center i gåafstand til Hovedbanegården, Tivoli, Rådhuspladsen og mange andre spændende seværdigheder.

Tivoli Hotel & Congress Center er en del af Arp-Hansen Hotel Group

Særlig miljøindsats

Green Key siden åbningen i 2010 og del af Arp Hansen samlede miljøindsats.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.