Alsik Hotel og Spa

I hjertet af Sønderborg ligger Alsik Hotel & Spa. Hotellet, der er kendetegnet af sit smagfulde nordiske design og naturlige materialer, er en del af den berømte arkitekt Frank Gehrys masterplan for Sønderborgs havnefront. Fra de stilfulde og topmoderne værelser og suiter er der udsigt over både Sønderborg by og et af de smukkeste fjordlandskaber i Danmark.

På hotellet med 190 værelser venter dig en verden af oplevelser i luksuriøs, hyggelig og afslappet atmosfære. Gå f.eks. på opdagelse i Alsik Nordisk Spa & Wellness med mange forskellige spa- og wellnessoplevelser. Eller forkæl sanserne med gastronomi i særklasse i Alsiks restauranter, der alle er udviklet og ledes af den anerkendte topkok Jesper Koch.

Dertil kommer udsigtsplatformen Point of View, hvor man kan nyde udsigten over Sønderborg og den omkringliggende natur fra 64 meters højde.

Alsik er også den perfekte ramme om konferencer, møder og businessevents. Vores 1.500 kvadratmeter store event- og konferenceareal omfatter bl.a. ni konference- og mødelokaler samt eksklusivt boardroom. Vi har kælet for hver eneste detalje for at sikre enestående møde- og konferenceoplevelse med unik mulighed for at kombinere business og pleasure samt konference- og koncerthallen Sergenten.

Særlig miljøindsats

  • Miljøcertificeret med Green Key  januar 2024
  • 380 m2 solceller på taget
  • Fokus på lokale råvarer

Område

Sydjylland

Sønderjylland er en historisk spændende region med mange kulturelle og historiske steder og UNESCO Verdens naturarv – Vadehavet, lige ude for døren.

Her finder du Danmarks største økologiske spisekammer og du kan sætter tænderne i det søde sønderjyske kaffebord og smage på det spændende fusionskøkken.

Turen går gennem hyggelige købstæder med gamle bykerner og en rig maritim kystlinje eller gå en tur på Genarmstien, Hærvejen eller Caminoen. Køb et minde med hjem fra en af gårdbutikkerne eller stalddørsbutikkerne.