Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference

Sølv

Det Økologiske Spisemærke

Er du til lys, atmosfære og skøn natur til alle sider? 

Så er Gl. Avernæs stedet for dit næste hotelophold. De historiske bygninger med en blanding af bindingsværk og pudsede tårne ligger på en naturskøn halvø i det sydfynske mellem Lillebælt og Helnæsbugten, og her forkæles du med moderne hotelfaciliteter, hyggelig stemning og gastronomiske oplevelser.

Gl. Avernæs er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der ved Danish Travel Awards 2019 blev kåret som Danmarks Bedste Hotelkæde.

Hotellet fungerer som både hotel og konferencecenter, men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med de hyggelige, nærværende og idylliske rammer. 

Udsigten til park, skov og ikke mindst strand og vand sætter prikken over i’et på hotellers restaurant, der serverer gastronomiske oplevelser i særklasse med udgangspunkt i lokale og økologiske råvarer i sæson. Og så med et strejf af urter, frugter og bær fra eget drivhus og have.

Sinatur var den første danske hotelkæde, som blev certificeret med Green Key og Det Økologiske Spisemærke i bronze. I dag har hotellet fået Sølvmærket, hvilket er din garanti for, at 60-90 % af alle mad- og drikkevarer er økologiske.

Særlig miljøindsats

Særlige miljøindsatser

  • Sinatur været mærket med Green Key siden 1995 og som løbende har udvidet deres bæredygtighedsindsats
  • Sinatur handler primært råvarer hos danske leverandører, der er placeret så tæt på vores hoteller som muligt
  • Sinatur anvender primært produkter på hotellerne, der er certificerede og kommer fra bæredygtige virksomheder
  • Sinatur har ladestandere til el-biler til fri afbenyttelse på alle hoteller
  • Sinatur har minimeret antallet af leverancer til de seks hoteller med 45 % i perioden 2015-2018, hvilket har sparet miljøet for 11,6 ton CO2.
  • Sinatur har egen vindmølle, der genererer energi til ca. 700 husstande
  • Sinatur har eget flisfyr og solcelleanlæg
  • Sinatur har et ønske om at være 100 % affaldsfrie i 2030 og genanvender allerede i dag 69 %
  • Sinatur anvender udelukkende grøn strøm og vil være Danmarks første CO2-positive og vandneutrale hotelkæde

 

Se øvrige nyheder:

Område

Fyn og det sydfynske øhav

Fyn bliver kaldt cykeløen pga. de 1200 km skiltet cykelruter i det smukke og alsidige landskab. Besøg de velbevarede købstæder, de 123 slotte og herregårde og lad dig friste af lokale fødevarer og sublime restauranter – det hele omkranset af et hav fyldt med 100 øer.

Odense er fyldt med smukke parker, romantiske haver og rekreative områder som udendørs fitnesslegepladser. 

På Fyn får du gode råvarer, kød fra glade dyr, lokalt brygget øl og vin, karakteristiske oste og udsøgte specialiteter, der kan nydes på en af de kulinariske ruter eller på en af de hyggelige madmarkeder.

Ud over Odense som er Fyns største by finder du hyggelige byer som Svendborg, Nyborg, Kerteminde, Bogense og Middelfart.