Best Western Torvehallerne

4 af 5 stjerner

BEST WESTERN ToRVEhallerne er et moderne, 4 stjernet hotel med restauranter, bar og café, en teatersal og 74 dobbeltværelser.

Hotellet ligger i hjertet af Vejle tæt på biograf og gågade med shopping center. Samtidig er det midt i naturen tæt på skove, badestrande, udendørs legepladser og dyrehaven med fritgående dyr.

Af attraktioner i nærheden af hotellet kan vi bl.a. nævne Legeland, Økolariet, kunstmuseum, Skærup Zoo og Kongernes Jelling. Der er kun 30 min kørsel til Legoland og Løveparken i Givskud Zoo.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2010.

Område

Sydjylland

Sønderjylland er en historisk spændende region med mange kulturelle og historiske steder og UNESCO Verdens naturarv – Vadehavet, lige ude for døren.

Her finder du Danmarks største økologiske spisekammer og du kan sætter tænderne i det søde sønderjyske kaffebord og smage på det spændende fusionskøkken.

Turen går gennem hyggelige købstæder med gamle bykerner og en rig maritim kystlinje eller gå en tur på Genarmstien, Hærvejen eller Caminoen. Køb et minde med hjem fra en af gårdbutikkerne eller stalddørsbutikkerne.